De ideale thuiswerk-, game- of studeerlaptop configureer je zelf!

Thuiswerken is al lange tijd de norm in Nederland, waardoor bedrijven in een sneltreinvaart zijn gaan digitaliseren en hun werknemers op afstand aanstuurden en contacteerden. Inmiddels beschikt dan ook een veel groter deel van de Nederlanders over een eigen computer of werklaptop, waarmee ze hun dagelijkse werkzaamheden kunnen voortzetten. Desondanks is niet iedere laptop geschikt voor iedere functie en bestaat er ook geen universele laptop te bestaan, waaraan iedereen de voorkeur geeft. Met deze kennis in het achterhoofd gaan daarom velen op zoek naar de ideale thuiswerklaptop, al wordt een x-percentage meermaals teleurgesteld. Bestaan er namelijk nog wel laptops zonder Windows en kan ik een laptop met klein scherm, maar veel opslag ergens verkrijgen? 

Zijn custom laptops de uitkomst?

Herken jij je in de bovenstaande situatieschets en zit jij met je handen in het haar, omdat je maar geen geschikte laptop voor het thuiswerken, gamen of studeren kunt vinden? Dan zul je veel baat hebben bij een custom laptop, die je geheel zelf kunt samenstellen. Laptopzelfsamenstellen maakt het namelijk mogelijk om je eigen laptop te configureren met behulp van een uitgebreide configurator. Op die manier geef je zelf aan hoeveel inch het scherm moet zijn, of het een Linux laptop wordt en welke behuizing de laptop moet krijgen. Vervolgens gaan de laptopbouwers voor jou aan de slag om de laptop te construeren, waarna het wachten geblazen is. Binnen tien dagen staat er namelijk een bezorger bij jou op de stoep, die de ideale thuiswerk-, game- of studeerlaptop komt afleveren!

Hulp nodig bij het configureren?

Weet jij precies waaraan jouw ideale laptop moet voldoen, maar ervaar je moeite of problemen bij het invullen van de configurator? Aarzel dan vooral niet om de hulp van onze experts in te schakelen! Wij zullen met je meedenken in de mogelijkheden en beantwoorden je vragen graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *