Dit zijn leuke cadeau gadgets

Gadgets zijn altijd leuk om te krijgen en weg te geven. Van slimme gadgets voor thuis tot coole gadgets voor je smartphone of tablet, met deze gadgets zal je anderen zeker bekoren. Geef gadgets niet alleen aan vrienden, maar ook aan collega’s of medewerkers, zeker als je bedrukte gadgets hebt! Lees verder voor inspiratie.

VR-bril

Virtual reality-brillen of headsets zijn erg trendy gadgets. Door de bril lijkt het echt alsof je in een game-omgeving bent, omdat je geen visuele informatie meer van buitenaf ontvangt, waardoor de indruk ontstaat dat je in een andere wereld bent. Als je naar links of rechts kijkt, verandert het beeld gewoon. Met de headset speel je fantastische games, de bril zorgt ervoor dat je in het spel komt doordat het beeld interactief, driedimensionaal en 360 graden is. Deze bril is verkrijgbaar vanaf een paar tientjes zodat de ontvanger speciale spelletjes op zijn telefoon kan spelen. Er zijn ook modellen die enkele honderden euro’s kosten en veel meer technische specificaties hebben. Ze zijn perfect voor gamers. Bovendien zijn er nog veel meer VR-headset-apps die in de toekomst waarschijnlijk alleen maar zullen toenemen.

Smartphone is veilig

Heb je je de afgelopen paar verjaardagen of feesten met vrienden zorgen gemaakt over het feit dat iedereen altijd zijn smartphone in zijn handen heeft? Een smartphonekluisje is een leuk cadeau voor een vriend of familielid die dol is op de telefoon. Kies bijvoorbeeld voor een gevangenismodel met tralies. U kunt hier maximaal zes telefoons opslaan en eindelijk tijd hebben voor een goed gesprek met vrienden, partner, familie of collega’s.

Wake up lamp

Met het ontwakende licht begint de ontvanger de dag veel frisser en energieker. De moderne wekker combineert licht en geluid om op een natuurlijke manier wakker te worden. Zo begint jij of zij een stuk gelukkiger aan de dag! Dit is bijvoorbeeld een goed cadeau voor iemand die net aan een nieuwe baan begint. Veel van deze gadgets hebben verschillende verlichtingsinstellingen en wekgeluiden, zodat iedereen op de juiste manier uit bed kan komen. Er is vaak ook een snooze-knop als je toch niet helemaal wakker wilt worden.

Je kunt ook kiezen voor kleine gadgets die je koopt voor je hele vriendengroep om samen van te genieten, zoals reisgadgets zoals een kaartspel, logomokken of strandballen die je hebt laten bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *