Geld besparen door zelf te repareren

Een kapotte telefoon kan snel ontstaan wanneer je even niet oplet. In de meeste gevallen gebeurt het wanneer je even niet oplet of wanneer je misschien wel op het terras zit? Het laten vallen van je iPhone resulteert vaak in een kapot scherm, eenmaal laten vallen is er geen weg meer terug en zit er nog maar 1 ding op: een reparatie van het scherm!

Vaak een duur grapje

Het laten repareren van een scherm is vaak een duur grapje. Zo vraagt Apple hier ruim 300 euro voor. Naast de manier om het via Apple te laten repareren zijn er ook nog goedkopere mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is om het zelf te repareren, je kunt hierdoor veel geld besparen! Zo kost een iPhone 11 scherm reparatie minder dan 100 euro, wanneer je dat met de ruim 300 euro van Apple vergelijkt is dat een verschil van meer dan 66 procent, tel uit je winst.

Kan ik zelf een iPhone repareren?

Het zelf repareren van een iPhone lijkt misschien abrakodabra, toch is het wanneer je even zoekt goed te doen. Zo zijn er verschillende websites die uitgebreide reparatie handleidingen aanbieden zoals FixjeiPhone. In de speciale handleidingen met daarbij video’s laten zij stap voor stap zien hoe je eenvoudig een kapot scherm, zoals die van de iPhone 11 kunt vervangen. Zij beschikken zelfs over specialisten die je kunnen helpen wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt.

Goed opletten tijdens het repareren

Wanneer je een reparatie gaat uitvoeren is het belangrijk om de video die je bij FixjeiPhone of misschien wel YouTube hebt gevonden goed te volgen. Volg alle stappen zorgvuldig, ga rustig te werk en behoud het overzicht tijdens het uitvoeren van de reparatie. Zo kan iedereen die een beetje handig is de reparatie goed uitvoeren en uiteindelijk veel geld besparen. Wist je dat je met het zelf repareren van je iPhone niet alleen geld bespaart? Je bespaart ook het milieu een gloednieuwe iPhone die je misschien anders wel had gekocht omdat je iPhone reparatie anders te duur was geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *