Laadpaal bij Kantoor?

Steeds meer bedrijven kiezen met zorg voor een laadpaal voor hun bedrijf. Daarom wordt altijd rekening gehouden met de mogelijkheid van een laadpaal voor op kantoor. Er zijn ook een aantal goede voordelen verbonden aan het investeren in een laadstation. Niet alleen voor mensen die voor uw bedrijf werken, maar ook voor mensen die op afspraak komen kan dit mooi meegenomen zijn. Zakenpartners, klanten en anderen kunnen het vanuit uw kantoor of winkel gebruiken. Terwijl ze in vergadering zijn, laadt hun auto op, wat wil je nog meer?

Waar moet je op letten bij het kopen van een laadstation?

In de afgelopen jaren is de aanschaf van een kantoorlaadstation steeds populairder geworden. Steeds meer bedrijven kiezen voor groen en groen. Deze ontwikkeling heeft geleid tot het ontstaan ​​van verschillende soorten laadpalen op de markt.

Welke van deze opties u uiteindelijk kiest, hangt van veel factoren af. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de grootte van het wagenpark van uw bedrijf, maar ook aan het model van de voertuigen die u heeft. Op dit gebied maken we onderscheid tussen het wandmodel en het pilaarmodel. Daarnaast is het materiaal waarvan de paal is gemaakt een zeer belangrijke factor. Veel mensen worden nog geïntimideerd door de prijs, het is echt niet goedkoop, maar je biedt kopers ook een bijkomend voordeel.

Een investering in een laadstation is een investering in een beter klimaat
Zodra het bedrijf een laadstation kiest, is de volgende logische stap om EV’s aan zijn wagenpark toe te voegen. Als u daarentegen eerst een elektrische auto koopt, moet u een of meer oplaadpunten installeren. Een investering in elektrisch rijden en dus in laadpalen is een investering in een beter en groener klimaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *