Waarom jouw bedrijf ‘Device as a service’ nodig heeft!

Nu we massaal moeten thuiswerken zijn onze laptops belangrijker dan ooit. Deze apparaten kunnen alleen veel moeilijkheden met zich meebrengen. Zo kunnen de aanschafkosten en reparatiekosten hoog oplopen en lifecycle management van alle laptops kost de IT-afdeling onnodig veel tijd. De oplossing? Zakelijks laptops leasen met alle bijbehorende service!

Device as a service

Zakelijk laptops huren wordt ook wel ‘device as a service’ of DaaS genoemd. Bedrijven die dit verzorgen kunnen aan de hand van jouw eisen en wensen een goed model selecteren. Je kunt deze dan leasen met alle bijbehorende service.

Lage kosten

Het eerste grote voordeel van device as a service is de lage kosten. Je bespaart als eerst op de aanschafkosten van een hoop laptops. Daarna bespaar je ook op eventuele reparatiekosten die hoog kunnen oplopen. Veel aanbieders bieden extra services aan, afhankelijk daarvan kun je daar ook op besparen. De tarieven voor dit soort lease service is vaak een vaste prijs en altijd duidelijk. Op deze manier heb je voor een duidelijke, voordelige prijs altijd goed werkende, nieuwe laptops van een goed merk.

Vergemakkelijkt en beter laptop beheer

IT-managers hebben het erg druk. Hun werkzaamheden zijn complex en worden steeds uitdagender. Door laptop beheer voor een groot deel of volledig in handen te geven van een DaaS aanbieder houden zij meer tijd over voor het complexere werk en kunnen zij zich richten op wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf. Ook zijn alle laptops hetzelfde wat zorgt voor standaardisatie waardoor laptop beheer nog meer wordt vergemakkelijkt.

Extra voordelen

Veel bedrijven die deze service aanbieden, bieden nog veel meer verschillende services erbij om je te ontzorgen op het gebied van het apparaat beheer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lifecycle management van aankoop, data overzetten en reparatie tot terugname, whipen en milieuvriendelijk afvoeren. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid bij het afvoeren van je oude laptops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *