Nog niet op vakantie geweest? Kies voor Europa!

Naar kantoor, hard werken en misschien zelfs de hele zaak runnen. Maar dat doe je ook ergens voor! Vaak om leuke dingen te gaan doen, zoals op vakantie gaan. Harde werkers nemen soms te weinig vakantie, dus hier ons dringende advies: ga op vakantie! Ontspanning hoort er nou eenmaal bij en is ook nodig om je daarna weer helemaal opgeladen op je werk te kunnen storten! Het hoeft geen verre reis te zijn van 1.5 maand. Europa heeft namelijk zat mooie en leukje plekjes waar je even tot rust kan komen.

Ibiza

Houd je wel van een feestje of ben je meer van het zwembad en de zee? In Ibiza kan het allemaal. Ibiza staat bekend als het feestwalhalla van de jeugd, maar je kunt er ook genieten van de mooie natuur en architectuur. Vooral in Ibiza-stad! Dit is letterlijk het centrum voor als je van alles wil doen op vakantie. Stippel daarna je vakantie uit aan de hand van dingen die je wil doen en ge het eiland rond.

Portugal

Een stedentripje naar Lissabon of een roadtrip langs de Portugese kust of eilandhoppen op Azoren. Het is, bijna, altijd goed weer in Portugal en dit maakt het een perfecte vakantielocatie voor elke periode. Naast dat het een mooie vakantiebestemming is, is er erg veel te zien en is er voor iedereen wat te doen, jong of oud. Dit wil je een keer gezien hebben!

Italië

Het pracht en praal van historische steden, de glooiende heuvels en oude boerderijen. Italië is het perfect vakantieland als je van simpel en genieten houd. Het staat bekend om de keuken, maar ook die prachtige wijngaarden waar je om de paar meter voorbij rijd. Verse pasta’s en olijven en oudere mannen en vrouwen die verse dorpspizza’s voor je maken. Als één van de mooiste bestemmingen van Europa moet je een keer in Italië geweest zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *