Een app laten maken

Waarom zou jij een app moeten laten maken? Een mobiele app kan leiden tot serieuze groei. Door het gebruik van een app kan je de kosten binnen een organisatie terugdringen. Door het automatiseren van verschillende handelingen hou jij meer tijd en geld over om in de kernactiviteiten van jouw bedrijf te steken. Daarnaast levert het een flinke tijdsbesparing op. Handelingen die normaal door een mensen worden gedaan, worden nu automatisch uitgevoerd door een app. Een goed voorbeeld hiervan is de Werkbon app. Deze app laat jouw werknemers in een fractie van de tijd werkbonnen maken.

Voordelen van een app

Welke voordelen levert een app nou op? Naast dat het veel tijd en geld kan besparen, heeft een app nog meer voordelen. Neem als voorbeeld de Inspectie app. In de inspectie app kan met meerdere inspecteurs tegelijk gewerkt worden. Zij kunnen eenvoudig data importeren van klanten door het gebruik van een import sheet. Vervolgens kunnen de inspecteurs de rapportages on,- en offline bewerken. Deze rapportages kunnen zij weer doorsturen naar de klant. Daarnaast houdt de app rekening met alle protocollen uit de branche. De app draait op elk soort apparaat, browser en schermformaat. Alle voordelen op een rij:

  • Een app wordt ondersteunt door alle hardware, browsers en schermformaten
  • Verschillende branche protocollen te integreren
  • Alle rapportages digitaal
  • On,- en offline werken

Kosten van een app

Maar een app bouwen kost toch ontzettend veel geld? De details van een app bepalen vaak de omvang van een app. Door deze keuzes kunnen de kosten halveren, maar ook verdubbelen. Gelukkig zijn er voor veel branches al standaard oplossingen. Een bedrijf dat diverse oplossingen biedt op het gebied van apps is: Informapp. Informapp biedt namelijk, werkbon apps, inspectie apps, verkoop apps, communicatie apps, personeels apps en projecten apps. Deze apps worden aangesloten op bestaande systemen en voegen veel toe aan jouw organisatie.

Werkt zo’n app wel met mijn huidige systemen?

Ja, een applicatie wordt aangesloten op jouw huidige systemen. Daarnaast bieden applicatieontwikkelaars de mogelijkheid tot het testen van een prototype. Hiervoor hoeft jij slechts een prototype aan te vragen, in veel gevallen is het uitproberen van een prototype ook nog eens gratis. Wanneer de app bevalt, worden de overige systemen geïntegreerd en wordt de maximale potentie van een app benut. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen, is het leveren van informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *