Top 5 beste dropshipping niches

Wil jij graag jouw dropshipping website opzetten, maar weet je niet zo goed welke niche of welk product het beste gaat presteren? Dan is het tijd om je goed te oriënteren. In dit artikel hebben we 5 verschillende niches op een rijtje gezet die erg populair zijn. Door binnen deze niches te blijven vergroot je de kans om een succesvol product te verkopen. Ook kun je een ander gat in markt producten vinden via e-pickr.com. De e-commerce tool van e-pickr helpt je bij het zoeken van hét beste product voor dropshipping.

Sport accessoires

De gezonde levensstijl is steeds populairder aan het worden. Dit betekent dat steeds meer mensen op zoek zijn naar accessoires die hen motiveren om gezond te leven en te eten. Het is een geweldige niche om jezelf in te verdiepen, aangezien deze accessoires praktisch zijn om te hebben en mensen vaak zulke producten opnieuw kopen. Denk bijvoorbeeld aan een goede Tupperware om meal preps in te maken of een handige drinkfles die zorgt dat je op een dag genoeg water drinkt. 

Een draadloze oplader voor de telefoon

De moderne telefoons hebben tegenwoordig geen kabel meer nodig om opgeladen te worden. Dit zorgt er uiteraard voor dat steeds meer mensen online op zoek zijn naar betaalbare en mooie draadloze opladers. Kies voor een oplader die er modern en stijlvol uitziet of probeer zoveel mogelijk verschillende variaties rondom de draadloze oplader te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een oplader die ook functioneert als wekker of kies voor een handige draadloze oplader die mee te nemen is op reis.

Handige accessoires voor huisdieren

Mensen zijn dol op hun huisdieren en zijn daardoor snel bereid om handige tools te kopen die het verzorgen van hun huisdieren makkelijker maakt. Kies er daarom voor om je te focussen op handige accessoires. Zo bestaan er handige handschoenen om jouw hond mee te borstelen, bestaan er schattige pakjes die de hond warm houdt tijdens een koude winter, en bestaan er handige voerbakken die het knoeien verminderen.

Kantoorartikelen

Pennen, notitieblokken, toetsenborden en meer. Het zijn allemaal spullen die we geregeld kopen. Het maakt namelijk het werk een stuk leuker. Probeer producten te zoeken die er uniek uitzien, die net wat handiger zijn dan de rest of probeer andere kantoorartikelen te vinden dan de standaard die je in de fysieke winkel hebt.

Filmaccessoires

Het maakt niet uit of je social media gebruikt als baan of voor plezier, de kans is groot dat jij geneigd bent om kleine accessoires aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een houder waar jij jouw telefoon in kan zetten wanneer je video’s aan het kijken bent, een statief waarmee jij leuke foto’s kan maken van jezelf of een mini microfoon wanneer je de geluidskwaliteit van jouw video’s wilt verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *