Zo style je een jute vloerkleed in huis

Jute vloerkleden zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een betaalbaar en duurzaam kleed. Jute is een natuurlijke vezel, dus milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het is ook bestand tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken – perfect voor drukke huishoudens. Een jute vloerkleed kan in elke kamer van het huis worden gelegd, maar ze zijn vooral populair in woon- en slaapkamers vanwege hun stijlvolle uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen die passen bij de inrichting van je huis, hoewel de karakteristieke goudgele kleur van jute het beste onveranderd kan blijven.

Een jute vloerkleed over een ander tapijt

Bij het stylen van een jute tapijt moet je met een paar dingen rekening houden. Ten eerste, omdat jute een natuurlijke vezel is, kan je het kleed beter niet in druk belopen ruimtes leggen waar het snel versleten raakt. Jute vloerkleden werken ook het beste als ze over een zachter oppervlak worden gelegd, zoals een tapijt of een vloerkleed. Zo worden de vezels beschermd en blijft het langer mooi. Stofzuig je jute vloerkleed regelmatig om vuil en stof te verwijderen.

Een jute vloerkleed onder een salontafel

Als je een jute vloerkleed wilt toevoegen aan je woonkamer, maar bang bent dat het te ruw is voor de voeten, probeer het dan onder een salontafel of bijzettafel te leggen. Zo krijg je toch de stijlvolle uitstraling van jute zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het te krassend is. Je kan deze methode ook gebruiken in drukbezochte ruimtes zoals gangen en ingangen. Zorg er daarbij voor dat je een jute vloerkleed periodiek omdraait om ervoor te zorgen dat het kleed niet oneffen verslijt.

Rechthoekig of ronde jute vloerkleden

Bij het kiezen van een jute vloerkleed is het daarbij ook belangrijk om te beslissen welke vorm het beste werkt in de ruimte die je hebt. Jute vloerkleden zijn er in zowel rechthoekige als ronde vormen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Rechthoekige vloerkleden zijn meestal beter voor grotere ruimtes, terwijl ronde jute vloerkleden perfect zijn voor kleine ruimtes of ruimtes waar je een gezellige sfeer wilt creëren. Welke vorm je ook kiest, zorg ervoor dat je het regelmatig stofzuigt zodat het er op zijn best blijft uitzien!

Een jute vloerkleed kopen

Als je een vleugje natuurlijke warmte wilt toevoegen aan je huis, probeer dan eens een jute vloerkleed. Jute vloerkleden zijn een geweldige manier om stijl en comfort toe te voegen aan je huis. Met een beetje zorg kunnen ze jaren meegaan. Dus ga je gang en geniet van de natuurlijke schoonheid van jute in je huis! Met deze tips in gedachten kan je een jute vloerkleed gemakkelijk in je interieur integreren. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *