Het belang van hoogwaardig vulnerability management

Het afgelopen jaar zijn steeds meer mensen afhankelijk geworden van digitale communicatieplatformen, laptops, telefoons en het internet om met collega’s te kunnen communiceren. Hoewel dit het communiceren op afstand aanzienlijk heeft vergemakkelijkt, heeft het ook de kans op cyberaanvallen sterk vergroot. De communicatie tussen collega’s gaat namelijk geregeld over privacygevoelige gegevens of informatie, waardoor adequate beveiliging van deze gegevens op zijn plaats is. Desondanks beschikken lang nog niet alle organisaties die met gevoelige informatie te maken hebben over professionele informatiebeveiliging. Rootsec steekt daarom de handen uit de mouwen om jouw vulnarability management op orde te brengen.

Wat is vulnerability management?

Vulnerability management heeft betrekking op de gevoeligheden in de software van bedrijven, waardoor de kans op cyberaanvallen groter wordt omdat gevoelige informatie minder goed beveiligd is. Rootsec is bekend met deze cyberaanvallen en kent de kneepjes van het vak, waardoor dreigingen snel gedetecteerd worden en er adequaat gereageerd kan worden. Echter, voorkomen is beter dan genezen, wat het aantrekkelijk voor ons maakt om te werken met Tenable. Dit programma stelt ons namelijk in staat om proactief te handelen, zodat cybercrime op tijd opgemerkt wordt en dreigingen ‘onschadelijk’ gemaakt kunnen worden. Daarbij komt dat Rootsec vulnerability management op maat biedt, aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is. Ieder probleem vereist bovendien een andere aanpak, met als gevolg dat wij als cybersecurityspecialist vulnerability management op maat bieden.

Vragen of meer weten?

Ben jij op de hoogte van het belang van informatiebeveiliging en hoogwaardig vulnerability management, maar blijft het voor jou nog erg abstract of hangen er vragen in de lucht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze werkwijzen en aanpak om cybercrime te voorkomen en aan te pakken. Wij beantwoorden je vragen graag en denken mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie op het gebied van securitymanagement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *