Hoe selecteer je de juiste partner voor salesforce implementatie?

Voor de toekomstige groei van je onderneming en een stabiele bedrijfsvoering ben je altijd op zoek naar de beste oplossingen. Daarom kies je voor Salesforce, dé bedrijfssoftware als het gaat om centrale opslag van je bedrijfsgegevens in de cloud. Hierbij staat natuurlijk voorop dat de data transformatie op een goede en verantwoordelijke manier gebeurt. Hiervoor heb je zelf niet altijd voldoende kennis in huis. Ben je op zoek naar een professionele partner om dit op een juiste manier te implementeren? Kies dan voor Welisa.

Een oplossing op maat

Het werken met Salesforce vraagt om expertise van internettechnologie. Deze kennis is niet alleen gericht op de werking van administratieve systemen en het werken in een cloud in het algemeen. Salesforce is een platform dat helemaal ingericht kan worden naar de behoeften en werkwijze van je bedrijf. Dat betekent dat je met Salesforce dus een oplossing op maat kunt krijgen, zodat je optimaal rendement haalt uit het werken met dit platform. Om niet alleen nu, maar ook in de toekomst over de juiste functionaliteiten te kunnen beschikken, maak je gebruik van de kennis van specialisten als Welisa.

Wat maakt Welisa de juiste partner voor Salesforce implementatie?

Bij een goede samenwerking is ook een goede match tussen beide partijen noodzakelijk. Dat betekent dat er ook kennis van Welisa moet zijn van de branche waarin je werkzaam bent. Of de bedrijfsstructuur die je hebt. Denk hierbij aan een start-up, dealergedreven organisaties of groeiende ondernemingen. Welisa werkt voor de productie-, auto- en landbouwindustrie en in de professionele dienstverlening. Doordat Welisa zijn kennis van deze branches zal gebruiken gedurende de implementatie, weet je zeker dat je de juiste gesprekspartner hebt die gericht met je meedenkt als het gaat om het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Daarbij verliest Welisa niet uit het oog dat het niet alleen om de technische kant van het verhaal gaat, maar ook om uitstraling die je als onderneming wilt hebben.

Een vertrouwensrelatie voor de lange termijn

Het implementeren van Salesforce is geen eenmalige activiteit, maar een proces. Dit proces vraagt een gedegen voorbereiding, dat zich uiteindelijk vertaalt naar een ontwerp. Maar het werken met Salesforce houdt meer in dan dat. Nadat de implementatie van het platform heeft plaatsgevonden, moeten de gebruikers er ook op de juiste manier mee leren werken. Op deze manier haal je optimaal rendement uit Salesforce. Ook hierbij biedt Welisa de ondersteuning en begeleiding die hiervoor noodzakelijk is. Dat geldt tevens voor toekomstige aanpassingen aan het platform. Denk hierbij aan het uitvoeren van updates of het inspelen op veranderingen in je bedrijf, bijvoorbeeld bij overname van een ander bedrijf of bij het invoeren van een nieuwe productielijn. Welisa zorgt niet alleen voor ondersteuning, maar traint je medewerkers ook voor het dagelijks gebruik van Salesforce.

Haal het beste uit je onderneming

Door te kiezen voor Salesforce houd je je bedrijfsprocessen centraal, hebben je medewerkers snel toegang tot de data waarmee ze moeten werken en bovendien kun je als ondernemer direct inspringen op de ontwikkelingen in de markt. Met een partner als Welisa kun je niet alleen rekenen op een professionele implementatie van Salesforce, maar ook op een langdurige samenwerking waarbij je het beste uit je onderneming haalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *