Waarom een elektrische deurbel?

Met de technologie van nu is niets meer te gek. De deurbel die honderden jaren geleden werd uitgevonden, is niet meer de deurbel die we op dit moment kennen. Het is niet even als bezoeker aanbellen om te kijken of er iemand thuis.

De elektrische deurbellen van tegenwoordig geven de bewoners juist meer inzichten. Wie staat er voor mijn deur? Wie lopen er de gehele dag langs en wat wordt er gezegd? Ook als je nu niet thuis bent weet je met een elektrische deurbel met camera wie er is langs geweest. Je kunt zelfs ook praten tegen de gasten. Communiceren dat je bijvoorbeeld een boodschapje bent doen en dat de bezoeker over een uurtje wel op de koffie kan komen. Het volgende stadium hierin is dat je naast de camera, naast de microfoon ook de optie hebt om de deur voor je bezoekers open te maken. Dit kan met de Dahua Video Intercom.

Het merk Dahua

Vele merken bieden elektrische deurbellen aan met deze nieuwste technologie. Het merk Dahua is er hier eentje van. Dahua is één van de 5 grootste security fabrikanten van de wereld. Zo zijn ze op het punt gekomen dat huiseigenaren door middel van een elektrisch slot van een afstand de deur kunnen openen. Komen er gasten langs en ben je zelf nog niet thuis, dan kun je ze alvast binnen laten. Ook wanneer je wel thuis bent, maar niet op wilt staan kun je de deur eenvoudig openen. 

Een elektrische deurbel bied ook veiligheid

Hoe leuk het ook is om een bezoeker voor je deur te zien staat en hoe bijzonder het ook is om op dat moment te communiceren, worden deze elektrische deurbellen gebruikt om inbrekers tegen te gaan. De deurbel wordt in deze gevallen niet alleen gebruikt als bel, maar ook als beveiligingscamera. Dat is ook de reden waarom deze deurbellen toen der tijd zijn ontwikkelend. Staat er iemand voor de deur die je niet kent? Door te communiceren zal deze persoon vanzelf schrikken en niet meer terugkomen. Ook als er iets gebeurt in de omgeving, kan jouw elektrische deurbel wellicht iets belangrijks hebben vastgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *